Вторник - Tuesday, 23 April 2019, 21:04:28
Добредојде - Welcome незнаен слушателу! | RSS
КОЧАНИ НИЗ МУЗИКА
Почетна - Main » Песни - Files

Вкупно песни во каталогот - Total entries in catalog: 98
Прикажани песни - Shown entries: 81-90
Страници - Pages: « 1 2 ... 7 8 9 10 »

Песна со која групата Игуана настапи на "Макфест 2008"
Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 159 | Симнато - Downloads: 48 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

       Игуана е рок група формирана 2000 година и се состои од 4 члена на млади луге на возраст од 17 до 23 години и тоа: Јордан Манов - тапани, Александар Трајанов - соло гитара, Горги Андонов - бас гитара и Тања димова - вокал.
Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 226 | Симнато - Downloads: 53 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

       Настап на "Скопје Фест 2007"
Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 164 | Симнато - Downloads: 48 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

Песна со која Сања настапи на "Макфест 2009"
Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 154 | Симнато - Downloads: 43 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (1)

Песна со која Сања Лефкова настапи на “Макфест 2007“
Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 140 | Симнато - Downloads: 40 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

Песна со која Сања Лефкова настапи на "Макфест 2006"
Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 159 | Симнато - Downloads: 50 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

Една од првите песни на Сања Лефкова, снимена во 1997 година, псоветена на нејзината болна мајка. Автор на текстот е Сања.
Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 163 | Симнато - Downloads: 46 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 184 | Симнато - Downloads: 49 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (1)

Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 152 | Симнато - Downloads: 44 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

Забавна музика - Pop music | Видено - Views: 149 | Симнато - Downloads: 49 | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Датум - Date: 19 November 2010 | Коментари - Comments: (0)

Група - Category:
Народна музика - Folk music [45]
Забавна музика - Pop music [53]
Посетете - Visit:
Старо Кочани (фотографии од старо Кочани) -
Old Kocani photos
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Плеер - Player

Copyright Kocani music © 2019
Make a free website with uCoz