Среда - Wednesday, 16 January 2019, 21:45:58
Добредојде - Welcome незнаен слушателу! | RSS
КОЧАНИ НИЗ МУЗИКА
Почетна - Main » Песни - Files » Забавна музика - Pop music

Лијат години - Сања Лефкова/ Years are raining over - Sanja Lefkova
[ Преслушај ја песната со лев клик или симни ја со десен клик и Save as - Download from this server (5.10 Mb) ] 19 November 2010, 01:05:41
Ова писмо уште
на тебе мириса
ко икона го чувам
никогаш да не заборавам
дека ти си оној
кој го запре времето
искрено со љубов
ми наслика пат се до небото

Во ноќта како крадец
тивко замина
со себе зема
дел од љубовта

Реф:
Лијат години
ко дождови по мојте стихови
во мене ги чувам
времето да не ги избледи
Лијат спомени
ко солзиве по мојте образи
место в срце чувам
некогаш пак да се вратиш ти

Како тажен ангел
ми ѕвони твојот глас
кога силно сакам
барем за миг да заборавам
дека ти си оној
кој го скроти сонцето
со нежни зборови
ми исплете пат се до небото

Во ноќта како крадец
тивко замина
со себе зема
дел од љубовта

Реф:
Лијат години...

Господ ми е сведок
колку сакав јас
вечно да ме буди
твојот нежен глас
а сега јас сум сама
во овој студен свет
осудена до вечност
сама без тебе

Категорија-Category: Забавна музика - Pop music | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика
Видено - Views: 236 | Симнувања - Downloads: 47 | Рејтинг - Rating: 0.0/0
Вкупно коментари - Total comments: 0
Name *:
Email:
Code *:
Група - Category:
Народна музика - Folk music [45]
Забавна музика - Pop music [53]
Посетете - Visit:
Старо Кочани (фотографии од старо Кочани) -
Old Kocani photos
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Плеер - Player

Copyright Kocani music © 2019
Make a free website with uCoz