Четврток - Thursday, 13 December 2018, 01:28:50
Добредојде - Welcome незнаен слушателу! | RSS
КОЧАНИ НИЗ МУЗИКА
Почетна - Main » Песни - Files » Народна музика - Folk music

Мајко те нема - Сашко Велков & Владо Јарков
[ Преслушај ја песната со лев клик или симни ја со десен клик и Save as - Download from this server (2.80 Mb) ] 24 November 2010, 15:41:43
После толку години,
твојот лик го сонувам,
како јас да верувам,
дека од мене си далеку.

После толку години,
твојот лик го сонувам,
како јас да верувам,
тебе те нема.

Мила мајко, зошто отиде,
болка остави ти во мене,
што не се лекува.

Мила мајко, да си крај мене,
да те видам и да изгорам,
жал не ќе ми е.

Детството ми помина,
без твоите прегратки,
цел живот да сум без тебе,
со болка в срце во себе.

После толку години,
твојот лик го сонувам,
како јас да верувам,
тебе те нема.

Мила мајко, зошто отиде,
болка остави ти во мене,
што не се лекува.

Мила мајко, да си крај мене,
да те видам и да изгорам,
жал не ќе ми е.
Категорија-Category: Народна музика - Folk music | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Tags: нема, Велков, Сашко, мајко, Кочани, те
Видено - Views: 337 | Симнувања - Downloads: 128 | Рејтинг - Rating: 0.0/0
Вкупно коментари - Total comments: 0
Name *:
Email:
Code *:
Група - Category:
Народна музика - Folk music [45]
Забавна музика - Pop music [53]
Посетете - Visit:
Старо Кочани (фотографии од старо Кочани) -
Old Kocani photos
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Плеер - Player

Copyright Kocani music © 2018
Make a free website with uCoz