Четврток - Thursday, 13 December 2018, 01:38:47
Добредојде - Welcome незнаен слушателу! | RSS
КОЧАНИ НИЗ МУЗИКА
Почетна - Main » Песни - Files » Народна музика - Folk music

Играм и пеам - Сашко Велков & Владо Јарков
[ Преслушај ја песната со лев клик или симни ја со десен клик и Save as - Download from this server (2.84 Mb) ] 24 November 2010, 15:15:08ИГРАМ И ПЕАМ

За среќа никогаш не сум знаел јас,
таа срцево мое не го познава.
Никого немам покрај себе знам,
душава моја со песна ја лекувам.

Играм и пеам, и се веселам,
чочек, песна и оро, со нив живеам. (х2)

Колку само солзи јас сум пролеал,
колку само небото сум го проколнал,
таа да се врати, да ме прегрни,
среќен да бидам, да ме оздрави.

Играм и пеам, и се веселам,
чочек, песна и оро, со нив живеам. (х2)


Играм и пеам, и се веселам,
чочек, песна и оро, со нив живеам. (х2)

Категорија-Category: Народна музика - Folk music | Додадено од - Added by: Кочани_низ_музика | Tags: Велков, Владо, играм, Сашко, Јарков, пеам
Видено - Views: 582 | Симнувања - Downloads: 69 | Рејтинг - Rating: 0.0/0
Вкупно коментари - Total comments: 0
Name *:
Email:
Code *:
Група - Category:
Народна музика - Folk music [45]
Забавна музика - Pop music [53]
Посетете - Visit:
Старо Кочани (фотографии од старо Кочани) -
Old Kocani photos
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Плеер - Player

Copyright Kocani music © 2018
Make a free website with uCoz